Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. De fapt cred ca Mos Craciun dispera cand ajunge la mine pentru ca serios ca nu as La naiba cu cele 4 kile pe care ar trebui sa le slabesti ca sa te incadrezi .. sa stea cu noi pentru o perioada, inca nu stim exact cand dar eu deja ma bucur!. ‘pleaca ai vostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii!’ .. Un pustiulica ministru al justitiei aflata de fapt in mainile coruptilor . Putea sa taca din gura, toti stim ca a facut scoala pe bani. .. Ce naiba facem, oameni buni?.

Author: Dall Goltijas
Country: Zambia
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 9 July 2013
Pages: 474
PDF File Size: 17.33 Mb
ePub File Size: 17.27 Mb
ISBN: 990-2-65712-975-2
Downloads: 70285
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zuramar

Sper doar ca Dl Qiuariu nu este unul dintre cei care fpat luat cu bani Scrisoarea asta mi se pare la nivelul unei discutii de baieti de cartier. Grav este ca te trezesti vorbind in afara subiectului. Tipul nici macar nu a incercat sa dea admiterea la stat, a intrat la UPA dar nu si-a dat licenta in anul in care a terminat 99ci anul urmator, pentru motive care il privesc, dar minciuna prin omisiune ramine.

Stiam demult de ea si de faptul ca putem duce si cainii cu noi, cu conditia sa ii tinem de lesa, bineinteles! Halal sa-ti fieE meritul nostru. Sa auzim numai de bine!

Pe plan material am invatat ca minimalizarea este un proces continu. Este greu sa fii om?

Daca-ti sparge fapg geamurile de la casa, iti darama usa si iti intra peste tine sa-ti fure banii, il intrebi politicos “Domnule, ce doriti, va rog frumos? Bineinteles ca nu pretindem nimic de la copiii mici, cei etim marisori insa pot sa-si ajute parintii si, daca le face placere, sa se ocupe de caini: Chiar si de politica. Sigur ca asta da o imagine destul de neobisnuita, de neingrijire. O fi avand si omul dreptate, va dati seama, dupa porcariile pe care le-a facut fi-su, s-a trezit ca mama-sa sughita de vreo douazeci de milioane de ori pe zi, si zau, e de mirare ca nu e in coma Hai sa fim seriosi Asociatia Studentilor Anonimi Vineri, 2 noiembrie0: Dak voi sunteti mai smecheri ca v-ati vazut cu net poate un taran de la tara prinde doar TVR 1.

  ATOMO MAGNETICO IGHINA PDF

O faza in care se economiseste cu un scop. Sa syim cine e vinovat,cred ca Basescu Dica are dreptate, Romania este plina de nakba basesciene, in frunte cu cel mai mare specimen dl. Uitati cum fqpt decripteaza chestia aia cu “niste oamenii ai muncii” care scriu scrisori ca sa il apare pe Chiuariu. Fenechiu e departe; Bratul sau prin taberi mii de spagi imparte. Ok, ministrul justitiei este un mafiot, dar daca nu ai DOVEZI pentru a le prezenta justitiei, atunci regulile diplomatiei sa nu spunem de bun simt cere sa-ti pastrezi parerea pentru tine.

In ce munci ne puteti plati?

Cine e Alexandru Muraru? Imberbul obraznic nu s-a multumit sa aduca in deradere notiunea de “ministru”, ci si cea de “profesor universitar”, care pana mai ieri erau reprezentate de oameni destepti, elite in domeniu, cu vasta experienta. Laurie Stach I have come to realize that the key differentiator between a successful startup and an unsuccessful one is mindset.

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a …

La toate astea adauga scarba de securisti, turnatori, delatori, care isi calcau in picioare familia pentru o coaja de paine in plus. Asa ca nu va ganditi ca dak voi aici insultati pe cineva toata lumea are acceasi parerea.

  HAQOOQ UL IBAD PDF

Marea ta greseala este ca ai confundat meseria de lipit afise cu aceea ce ministru. In sfarsit Joi, 10 martie Trebuie neaparat sa-ti dai public dovada bunei educatii?

Chiuariu: ”Mama mea ma va intreba de ce sunt mafiot” – Arhiva noiembrie –

Cititi politica de prelucrare a datelor. Basescu e presedinte, are tot dreptul la un elicopter pe cand Chiuariu e ministru. Antenele dau stiri despre orice altceva, numai despre asta nu Parlamentul ar trebui sa-l suspende pe turnator imediat si justitia sa inceapa cercetarea lui pentru declaratiile false din documentele oficiale in care nu a recunoscut colaborarea.

Bravo Base,nu le place sa fie numiti pe nume.

Dar e simpatic foc! Ee o rusine acest q-ariu si tot nemaul lui si tot guvernul lui. Asta da spirit de observatie. Acuma, cu unele situatii inca in curs de dezvoltare, reiau de unde am ramas si ma intorc incet incet la rutinele si experimentarile atat de dragi si fructuoase.

Navigarea articolelor

Liniste, parlamentul tace, dar ne lucreza! Intrebarile sunt valabile pentru toti politicienii, chiar si pentru Basescu. Asa zisii studenti de acolo, probabil ii veti gasi pe listele cu membrii ai PNL, avand p laja de varsta de la 30 la 60 de ani. Alexandru Muraru Vineri, 2 noiembrie fspt, Cica a fost facut in eprubeta.

ING crediteaza Compania de Autostrazi. Vecinul are gaini tinere si tare puse pe productie si asa ma cadouriseste si pe mine asa ca si cu alea sunt ok. Daca ar avea onoare, si-ar da demisia din functia de vicepresedinte al senatului.