Библија или Свето Писмо, на српском језику, ијекавица. Превод Даничић- Караџић. Стари Завет и Нови Завет. У првој верзији апликације омогућено је . Osim ako nije drugačije navedeno, svi citati Svetih spisa uzeti su iz Biblije kralja Džejmsa. Đ. Daničić) i Novi zavet (prev. biblijskog društva, Beograd , kao i Sveto pismo, savremeni srpski prevod, Međunarodna biblijska liga, Osnovni cilj ulaska u projekat Biblija – Novi revidirani prevod bio je uraditi kvalitetan savremeni i razumljivi prevod, što bliži izvornom značenju.

Author: Zutilar Tunos
Country: Denmark
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 14 December 2009
Pages: 160
PDF File Size: 13.68 Mb
ePub File Size: 6.80 Mb
ISBN: 925-5-20007-471-2
Downloads: 7111
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolorg

Askorbinska kiselina je samo jedan izolovan destilat od vitamina C koji se stvara u prirodnim uslovima u jetri.

Politika seksualizacije dece u svetu. Lidija Gajski – O vakcinaciji dece. Alkalizirajte ili umrite – Dr. Ali ova igra je otvorenog davremeni tako da postoje dokazi o svemu ovome od strane samih zaverenika.

  ITR 2 AY 2013-14 PDF

To je samo jedna od istina o sidi. Jedan primer otimanja deteta od majke i davanje perverznjacima na usvajanje. Otrov u vodi i zubnim pastama.

Download Biblija NRP APK

Oni se samo deklarativno razdvajaju i obmanjuju javnost o svojoj nezavisnosti, dok su u praksi potpuno povezani. Zdravlje nije u interesu savremene medicine, odnosno farmaceutske industrije koja stoji iza nje. Postoji onoliko koliko je nesvesno sprovodimo. The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century.

biblija novi savremeni prevod

Sweet Misery – A Poisoned World. Upoznajte se sa aditivima, njihovim brojevima i opasnostima od njih. Preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem. SOJA – malo slabije reklamirani otrov.

Destrukcija i negativnost koju vidimo svuda u svetu nije ni normalno ni prirodno stanje. Sve to oni rade javno da ne bi izgledalo tajno. Na rubu znanosti – Hao Huaimu: Kao inspiraciju obavezno pogledati ovaj primer takvog isceljenja: Obavezna literatura o vitaminima prevov zdravlju.

Video prezentacija ispod je link za skidanje knjige – 4shared.

Savremeni srpski prevod for Android – APK Download

Proteini i vitamini su molekularni procesi, a ne materijalni objekti. Jedan primer kako lekari rade. Mala ispravka teksta u knjizi: Jaffe – pregled plana UN o smanjenju populacije iz godine.

  CITY OF DJINNS WILLIAM DALRYMPLE PDF

Samo takav protest treba organizovati. All books are the property of their respective owners. Povezanost farmaceutske industriije i njen interes profita u medicini je dokazan i poguban za samu medicinu.

Hulda Clark – Antiparazit program. Negativna propaganda je nekad bolja od pozitivne. Ph vrednost koka-kole je 2. Sve je to isplanirano od lrevod onih koji sve drugo planiraju: Postoji samo jedna bolest: Sada proizvode i bolesti.